Галена удари в земята Преслава чрез класацията на най-влиятелните известни

...
Галена удари в земята Преслава чрез класацията на най-влиятелните известни
Коментари Харесай

Галена удари в земята Преслава

Галена удари в земята Преслава посредством класацията на най-влиятелните известни българи на списание „ Форбс “, видя Hotnews.bg . Менторката от „ Гласът на България “ е поставена на влиятелното 20 място от 70 ВИП нашенци, а Преслава просто липсва в класацията. Единственият различен представител на лекия род е Азис, който заема още по-предно място-12. Първа е Мария Бакалова, втори-Григор Димитров, трети-Магърдич Халваджиян.

„ Новите части на певицата от последната година имат над 40 млн. гледания в YouTube. През този есенен сезон Галена влезе в народен ефир като наставник в “Гласът на България” по bTV. Тя завоюва и няколко попфолк награди за най-харесвана певица, а отвън сферата на музиката е част от основателите на стилния бранд Beyond “, аргументират избора си от „ Форбс “. В класацията след Галена на28 място е поставена Лили Иванова, а последни са баджанаците Валери Божинов и Ники Михайлов.

На челно място измежду готвачите е Иван Манчев, класиран 11-ти, а Андре Токев липсва. 39 и 40 място е за фамилията на Алекс и Дани Петканови, след тях чак на 46 място е Николета Лозанова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР