Галена се подготвя за големия концерт 25 години радио Веселина“

...
Галена се подготвя за големия концерт 25 години радио Веселина“
Коментари Харесай

Галена: Не се задоволявам с малко! Ето и нейната формула за щастливо и здраво семейство

Галена се приготвя за огромния концерт „ 25 години радио „ Веселина “ в „ Арена Армеец “ на 22 февруари. Тя ще заложи на живото пеене, а дружно с Цветелина Янева и Азис ще изпеят една от най-обичаните български национални песни, научи HotArena.

Ще има доста принадлежности, това значи, че ще сме лимитирани от шоу, само че ще покажем гласови данни и пеене “, отсича пайнерката. Самата тя към момента не е подготвена за независим величествен концерт, защото споделя, че не се задоволява с малко и желае най-хубавото за себе си и своите почитатели и не може да предложи на този стадий нещо, което ще съставлява компромис, написа „ Телеграф “.

В момента Галена работи върху няколко плана. Подготвя дуети, с които е мислила да завършва. Винаги обаче се появяват хубави оферти, в които тя в случай че откри самун, се впуска в тях. Предпочита да работи с хора, с които към този момент има планове – като Цветелина Янева, ДесиСлава и Фики . Подготвя и независимо парче.

Според Галена тя сполучливо лавира сред уговорките – и персоналните, и професионалните и това се дължи на поддръжка, идваща от хората към нея и предпочитание. „ Няма невъзможни неща, стига да ги искаш “, отсича пайнерката и прибавя, че когато е на сцена, желае да бъде най-хубавото от певицата Галена, а когато е у дома – 100% майката и брачната половинка Галена.

С Галин и децата са нормално семейство, както тя го назовава – „ вършим това, което вършат всички. Стефчо е грижлив, доста ми оказва помощ. Играе си с дребния, приказва му, той е страховит батко “.

Тайната за здравото и щастливо семейство, съгласно Галка, се крие в разбирането и компромисите: „ В любовта не би трябвало да има горделивост, би трябвало да отстъпваш, да подкрепяш индивида до себе си “.

Мечтае всички към нея да са живи и здрави. „ И аз, и Галин сме амбициозни хора, гоним най-хубавото, той в неговата сфера, аз в моята. Мечтите ни се припокриват и за децата. Вече сме огромни за смели фантазии, към този момент имам това, което преди беше фантазия, в този момент фантазията е то да продължи “, безапелационна е топ изпълнителката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР