Галена разкри тайната си за сваляне на килограми. Пайнерката отново

...
Галена разкри тайната си за сваляне на килограми. Пайнерката отново
Коментари Харесай

Този Път Галена Опули Всичко Живо, Не Могат Да Я Познаят! Ето Тайната Й За Ударно Сваляне На Килограми!

Галена разкри тайната си за събаряне на килограми. Пайнерката още веднъж е в топ форма след раждането на втория си наследник Александър. Тя съумя да смъкне непотребните килограми за малко време. Тя не крие точната рецепта, с помощта на която е постигнала забележителни резултати.

Певицата показа тайната напитка, с чиято помощ е съумяла да ускори метаболизма си и да изгори мазнините. Брюнетката разкри, че всекидневно употребява вода с разперен в нея лимонен сок. Именно на киселината съставна част се дължат бързите резултати. Галена знае, че витамин С идеално алкализира тялото и му оказва помощ да се избави от всичко ненужно.

Щастливата майка не крие, че се храни здравословно. Ограничила е въглехидратните храни до най-малко. Набляга на потреблението на сезонни плодове и зеленчуци. Част от менюто й са и морските блага.

Звездата разкри и още една от тайните си за съвършена фигура. Тя спортува всекидневно. На постоянните спортни занимания дължи стегнатите си извивки.

Галена обожава тренировките. Тя не пести нито време, нито старания, когато става въпрос за дейни тренировки.

Противно на упованията звездата отсрочи завръщането на сцената след раждането на втория си наследник. Тя не побърза да се завърне на работа и избра да остане вкъщи, с цел да прекара допустимо повече време с децата си, написа Разкрития.ком.

Галена показа, че след раждането на Александър е трансформирала целите в живота си. Децата й са най-важни за нея. Пайнерката разкри, че е съобразила програмата си напълно с графика на Стефчо в учебно заведение.

Певицата отделя повече време за огромния си наследник и му оказва помощ в подготовката за учебно заведение. Тя споделя, че това я прави същински щастлива. За нея най-важното е да прекарва допустимо повече време с децата си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР