Галена покани своите почитатели да се включат в една Космическа

...
Галена покани своите почитатели да се включат в една Космическа
Коментари Харесай

Галена Ни Отвя В Космоса

Галена предложения своите фенове да се включат в една Космическа авантюра дружно с нея и за по-малко от 24 часа над 350 000 са нейните почитатели в тази необикновена случка.

Вече сте се досетили, че става въпрос за най-новия видеоклип на певицата “Феноменален ”, който направи премиера през вчерашния ден. Проектът сигурно съумя да впечатли, да се хареса и да провокира вълна от суперлативи.

“Това е клип на международно равнище! ”, “Феноменална, шлагер! Талантът и истинските хрумвания на Галена от дълго време са прекрачили границите на България! Проектът е величествен, отлично на целия екип! ”, “Трябва да се радваме, че Галена прави друга музика! Може да си го разреши тъй като е име! Винаги би трябвало да се рискува, а Галена постоянно се хвърля в дълбоки води, както с песните си по този начин и с клиповете си! Успех на парчето! ”

“Най-наточеният клип на Галена досега със международно качество! А пък Галена е феноменална. Всичките ти почитатели се гордеем с теб! ”, “Песента е топ. Снощи в дискотека в Бургас я въртяха 7 пъти, а това е задоволително красноречиво, че е шлагер! ”

Песента “Феноменален ” получи и своята лайв премиера нощес в Благоевград по време на клубното присъединяване на Галена. Публиката, несъмнено, възнагради с бурни овации най-новото парче на своята фаворитка.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР