Галена отпразнува 15 години на професионалната сцена с луд купон

...
Галена отпразнува 15 години на професионалната сцена с луд купон
Коментари Харесай

Галена отпразнува 15 години на сцена със шумно парти

Галена отпразнува 15 години на професионалната сцена с вманиачен ваучър в столиченият Club XI Eleven. От екипа на звездата и дискотеката се бяха постарали да създадат един паметен празник за певица. Галена се извини на всички, че е уваженно болна и съвсем няма глас. "Винаги на най-важните концерти ще се разболея.

Вкъщи всички са хванали грипа и не ме подмина и мен:, сподели тя. Това не я спря да изпее огромна част от песните си безусловно онлайн, с което сподели за следващ път почитание към своята аудитория. Събралата се навалица я подтикна към това да изпее и част от старите си шлагери.

А присъединяване се трансформира в един нескончаем ваучър до сутринта. Цялото заведение избухна на настоящите й шлагери "Феноменален "; "Дай ми обич "; "Хавана тропикана; "Пей,сърце ", само че и на остарели шлагерни песни като "Нищо общо ", "Чупката " и даже дебютната й ария "Можеш ли ". За нея певицата призна, че още се е лутала накъде да поеме, а за видеото се гримирала сама.

Изпълнителката бе сюрпризирана от голяма 5-етажна торта, подарък от обичания й мъж Галин, който бе неразделно до нея през цялата вечер. От дискотеката в Студентски град пък подариха на Галена 3-литрово шампанско с щампа с нейния лик и персонално обръщение. Музикантите от "Виво Монтана " също се включиха в изненадите, минавайки през задния вход се качиха на сцената при нея и извършиха онлайн постоянно настоящи части.

От сътрудниците на огромната звезда бе Борис Дали, който се качи на сцената при нея и запяха дуета си "Намерих те ". А Галена го помоли да я поздрави и с огромния му шлагер "Пиян ". Галена сиаеше е в дълга алена рокля с голяма цепка от едната страна.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР