Галена отново плете интриги, като този път на прицел е

...
Галена отново плете интриги, като този път на прицел е
Коментари Харесай

Сигнал до HotArena: Галена отново плете интриги!

Галена още веднъж плете интриги, като този път на прицел е новият реализатор на Hit Mix music - Ивайло, написа четец в сигнал до HotArena.

Новият артист решил да кръсти първата си ария " С Галена в новия баварец " , защото харесвал Галена и желал да й се подмаже, с цел да направи дует с нея за вбъдеше, само че Галена безусловно побесняла, когато схванала, че новобранци й употребяват името и си вършат реклама на неин тил.

Новината за песента стигнала до нея посредством най-хубавата й другарка Лорена, която също е певица от компанията. Припомняме, че музикалната компания Hit mix music в действителност е на композитора Оцко, основал много от шлагерите на поп-фолк изпълнителите, в това число и на Галена. Още щом новината достигнала до нея обаче, з вездата незабавно звъннала на Оцко с цел да търси сметка за какво поддържа сходни инициативи . Изпълнителката вдигнала скандал на композитора, като оповестила, че е най-голямата звезда в чалгата, а такива евтини планове на никому незнайни реализатори могат единствено да й смъкнат имиджа. Дори го заплашила, че в случай че не смъкна песента от канала си в Youtube, певицата ще спре да му поръчва песни и ще уреди единствената звезда във компанията му- Лорена, в Пайнер.

Междувременно новият план на Галена - Просто шоу, бележи много невисок рейтинг като за певица с нейните искания. Песента й съумя да се задържи в " Най-гледаните клипове " в Youtube едвам три-четири дни, след което беше изместена от Анелия, чиято ария даже няма видеоклип. Дали интригите и свадите, които в последно време са много постоянно част от имиджа й, са подбудени от боязън за възможна загуба на позиции, можем единствено да допускаме.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР