Галена няма да бойкотира юбилейния концерт на „Пайнер”, който по

...
Галена няма да бойкотира юбилейния концерт на „Пайнер”, който по
Коментари Харесай

Галена няма да бойкотира Пайнер, прекъсва турнето си в САЩ

Галена няма да бойкотира юбилейния концерт на „ Пайнер”, който по традиция се организира на 3 декември. Спекулациите, че Мама Ураган ще пропусне грандиозното попфолк събитие се появиха, поради турнето й с Фики в Съединени американски щати. Двамата реализатори на „ Пайнер”, които имат сполучливи дуети, отпътуват за страната на неограничените благоприятни условия в края на ноември, оповестява "Уикенд ".

Галена се включила към Фики по гледище на уредниците на турнето в Съединени американски щати. Условието й е било, че се връща в България два дни преди концерта на „ Пайнер”, с цел да приготви изявата си. Фики пък е предпочел да продължи с участия за българите в Съединени американски щати, вместо да пее в зала „ Колодрума” в Пловдив, където ще се организира мегаконцерта.

В чалга мероприятието ще вземат участие близо 30 реализатори на „ Пайнер”. Сигурни са всички огромни имена в каталога на компанията, измежду които са Емилия, Анелия, Емануела, Мария, Преслава, Глория. На концерта ще се изявяват и новите попълнения, които се причислиха към „ Пайнер” с кастинг. Това са Радко Петков, Ивета Костова, Даниела Пирянкова, която към този момент ще се показва с псевдонима Данна. Новата звезда на компанията – Ариа, също ще се включи в концерта. Засега не е ясно дали Милко Калайджиев ще пее на 3 декември в Пловдив. Ако завоюва кметските избори на Свиленград, изпълнителят на мегахита „ За да те забравя” може да внесе промени в музикалните си изяви. Не е ясно и в какъв ред ще се изявяват звездите на „ Пайнер”. Сигурно е единствено, че битката към този момент не е коя певица да закрива концерта, както бе преди години. Нито Галена, нито Преслава, сред които от много време има безшумно състезание, не напират да пеят на финала. Причината е, че концертът ще е с дълготрайност 3 часа и половина, а в края публиката към този момент ще е по-уморена.

Големият напор е чий микс да е по-дълъг. За да няма ощетени, а и поради редица други критерии, уредниците постановат предели в продължителността на изявата. И въпреки всичко някои певици може да пеят по-дълго пред публиката в Пловдив. Кои ще са те, към момента не е ясно, тъй като занапред в „ Пайнер” ще бистрят програмата за концерта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР