Галена не е първата известна личност, която организира грандиозно бебешко

...
Галена не е първата известна личност, която организира грандиозно бебешко
Коментари Харесай

Галена спретна грандиозно бебешко парти за Алекс СНИМКИ

Галена не е първата известна персона, която провежда грандиозно бебешко празненство за детенцето си. Сещате се за множеството цветни фотоси, които Емилия показа в обществените мрежи след бебешкото празненство на Мира, след това и Емануела се изфука с сходни фотография за рождения ден на Митко.

Дойде ред и на Галена да се похвали със фотоси на бебока и провокира същинска нервност равна на нова ария измежду феновете си. Сладкият мъник, който се роди на 17 февруари предходната година, е кръстен Александър и тъкмо преди два дни стана на цяла годинка. И това, както сами се досещате, трябваше да бъде уместно маркирано.

Певицата пусна три фотоси от празненството в обществените мрежи, под които написа: " Още една година благополучие ". На фотосите от персоналното събитие се вижда по какъв начин таткото Галин и баткото Стефчо гордо театралничат до мама Галена и дребния рожденник. Бяло, синъо и златисто са главните цветове, които участват на фрагментите. Мама и тати сигурно са пръснали доста пари за това празненство, за облеклото на четиримата, за тортата и гостите, въпреки и да не виждаме кои известни персони са участвали на значимото събитие, написа hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР