Галена катурна Преслава временно от чалга трона и ще закрие

...
Галена катурна Преслава временно от чалга трона и ще закрие
Коментари Харесай

Войната продължава! Галена катурна Преслава от чалга трона

Галена катурна Преслава краткотрайно от чалга трона и ще закрие идния концерт на "Пайнер " на 3 декември в Пловдив, оповестява "България Днес ".

Чест, която се поставя единствено на най-силното име в попфолка, и е по-важна даже от премия. През 2016 година Галена бойкотира компанията и шефа си Митко Пайнера и въобще не се появи на концерта. Тогава беше ядосана, че не е била отличена за певица на годината, а статуетката отиде при Преслава. И другарството им завърши.

През последните три години Галена ту отсъстваше от огромните концерти, ту се появяваше за малко в средата на събитията. Но на финала постоянно беше Преслава. Тази година по неразбираеми аргументи добричлийката е навън от грандиозното мероприятие. И някогашната ѝ другарка ще бъде последната, която ще хване микрофона. Галена даже особено ще се върне от турнето си в Съединени американски щати, където има планувани изяви с Фики. Синът на Тони Стораро остава оттатък океана, само че колежката му няма да пропусне опцията още веднъж да бъде център на внимание.

Галена грейнала при мисълта, че още веднъж ще пее последна, и занапред е почнала подготовката за огромно представление, с което да "взриви " публиката в пловдивската зала "Колодрума ". За къс миг Емануела и Анелия се намесили в борбата за закриването, само че бързо отпаднали от сметките, с цел да бъде погалено егото на смядовската им колежка.

Неназовани певици прибягвали и към хитрини, с цел да си уредят по-сериозно наличие в Пловдив. Всяка от тях има позволени 6 минути престой на сцената и в същото време би трябвало да вмести микса си от песни. Но изпълнителките правели по-дълги представяния, като се надявали никой да не забележи. "Ако би трябвало да угодим на всички и да ги оставим дълго на сцената, концертът ще продължи два дни ", разяснява се из коридорите на "Пайнер ". Засега не е ясно кой ще открие концерта, само че с най-големи шансове е Мария.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР