Галена и Преслава вече си говорят, макар и не приятелски.

...
Галена и Преслава вече си говорят, макар и не приятелски.
Коментари Харесай

БОМБА! Ето истинската причина, поради която пайнерките се скараха: Преслава издала Галена на мъжа й, че е спала с Фики!

Галена и Преслава към този момент си приказват, въпреки и не другарски. С дружбата им е изцяло свършено, признава изпълнителката на „ Moro mou ” при последната си медийна изява пред предаването „ Папараци ”, припомня HotArena.

 

Хитовата изпълнителка съобщи още, че мотивът за края на дружбата й с Преслава не е последната гала по раздаването на фирмените награди на „ Пайнер ”. Отговорът й бе колеблив, уточнявайки единствено, че за нея статуетките в никакъв случай не са били от първостепенно значение. Били значими единствено дотолкоз, доколкото са значими за почитателите й. Именно по тази причина не участвала на церемонията, на която вместо на нея, „ Певица на годината ” бе връчена на колежката й.

 

Според източник на „ Уикенд ” от сектора, повода за разрива е от напълно друго естество. Ставало въпрос за мъж, с който и двете имали полови случки – Фики Стораро. И до момента в който за Преслава било обикновено да бъде с него, защото не е фамилна, за Галена това било проблем, защото въпреки всичко е щастливо омъжена. За да завоюва Фики, Преслава врътнала мръсна конспирация – обадила се на брачна половинка на Галена – Галин, и предала колежката и приятелката си, че не е безразлична към дребния Стораро. Станал величествен скандал, който едвам не завършил с раздялата на Галена и Галин. Така Преслава спечелила единствено за себе си Фики Стораро.

 

Уви, триумфът й като жена траял прекомерно малко. В момента мачото е благоприятен, а бъдещата младоженка е определена точно от Галена. Смята се, че тя преднамерено врътнала този номер на колежката си – откакто Стораро няма да спи с нея, няма да е и с до неотдавна най-хубавата й другарка! Съпругът на певицата пък й дал прошка мимолетната невярност и в името на детето отново я приютил. Не след дълго Галена отново забременяла от него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР