Галена и Преслава слоиха край на напрегнатото мълчание помежду им.

...
Галена и Преслава слоиха край на напрегнатото мълчание помежду им.
Коментари Харесай

Галена и Преслава вече си говорят

Галена и Преслава слоиха завършек на напрегнатото безмълвие посред им. След като не си приказваха в продължение на години и единствено понякога си разменяха по някоя имитация посредством медиите, двете най-сетне се сдобриха и започнаха още веднъж да си поддържат връзка.

 

Идва ли са станали още веднъж първи приятелки, само че най-малко към този момент се търсят по мотиви и си честитят рождените дни, въпреки и не в обществените мрежи. Последно двете се чули за професионалните си юбилеи като си поискали да устискат най-малко още десетилетие, а по-късно щели да му мислят.

 

Преслава и Галена, са открития на Милко Калайджиев. Двете даже започват дружно в сектора и живеят дружно на квартира, делейки си разноските за битовизми, облеклата и даже гримовете. Двете даже станаха звезди съвсем едновременно.

 

През 2008 година Преслава даже показа премията си „ Певица на годината “ с Галена, изтъквайки, че също я заслужава. Пренесоха дружбата си и на сцената като направиха сполучливите дуети „ Хайде, откажи ме “ през 2011 година и „ Живей “ през 2015 година Затова всички се изненадаха от разрива, който настъпи посред им през 2016 година

Двете настойчиво избягваха въпроси една за друга по време на изявленията или пък отговаряха очебийно сдържано, без да разкриват елементи към разлъката си, а и между тях не говореха.

 

Интересното е, че те в никакъв случай не са се карали, единствено другарските им връзки завършили, само че продължавали да се почитат. Разривът им бил толкова сериозен, че даже не се поздравявали за рождените дни. Неяснотата към повода за развалената им дружба предизвика редица клюки, като най-тиражиран е този, че двете се изпокарали поради фирмената премия „ Певица на годината “.

 

Добричлийката се обидила, че колежката й отдава прекомерно огромно значение на наградата и се поддава на внушения. Галена пък недоволствала, че Преслава е като „ абонирана “ за въпросния приз.

Според по-пикантната версия пък двете имали интимни връзки с еднакъв мъж. Спряга се името на Фики Стораро.

 

Затоплянето в връзките сред двете певици настъпи също толкова изненадващо, както и разривът им.

Инфо: Уикенд 

Тагове: Галена Преслава певици Дружба приятелство разрив в отношенията
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР