Галена е напът да отбележи поредна победа на човек от

...
Галена е напът да отбележи поредна победа на човек от
Коментари Харесай

Дежавю: Пак човек на Галена печели „Гласът на България“

Галена е напът да означи поредна победа на човек от своя тим от общо две свои участия в „ Гласът на България “ досега. 

Миналата година звездата от Смядово изведе до първа позиция в шоуто на bTV националната певица Петя Панева. Сега се обрисува успеха да грабне дуетният сътрудник на Петя – Донко Марков.

Той е едвам 17-годишен, само че към този момент има обща ария с легендата на родната сцена Маргарита Хранова.
Донко Марков е ученик на Музикалното учебно заведение в морската ни столица, където е учила и победителката от предходния сезон.
Момчето наподобява непретенциозно и с не доста огромни искания, само че все още е съумяло да събере величествен почитател клуб измежду феновете на предаването.

Донко излезе на сцената на „ Гласът “ с национална ария, въпреки че учи в компетентност „ Поп и джаз пеене “. На кастингите на мрачно той накара и четиримата треньори да извърнат столовете си и да го изискат в своите тимове, само че тъкмо както Петя предходната година, момчето избра Галена.
То към този момент се радва на четири пъти повече почитатели спрямо втория в класацията на излъчените досега реализатори в музикалното съревнование. 

Това демонстрира, че стига да се добере до финалите, най-вероятно ще победи, защото спечелилият се избира с гласовете на феновете.
Дали ще успее да се види на край, зависи от треньорката му Галена. Засега тя демонстрира мощна поддръжка към Донко и се чака да го пусне напред в шоуто, като се има поради, че е национален артист. 

Да не пропуснем да отбележим обстоятелството, че чалга звездата на „ Пайнер “ доста държи да се знае, че обича родния фолклор. 
Освен това на фона на патриотичните настроения, които в последните години показва bTV като медия, най-логично е музикалното шоу още веднъж да бъде извоювано от национален артист. 
Това ще бъде отлично допълнение към формати като „ Фермата “ и „ Вкусът на България “.
Източник: Уикенд 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР