Галена е качила около 10 кила над крехката си някога

...
Галена е качила около 10 кила над крехката си някога
Коментари Харесай

Галена качи 10 кила

Галена е качила към 10 кила над нежната си в миналото външност. Освен мощно дупе, цялостно със силиконови подплънки, в този момент фолк певицата има и по-едри крайници и не толкоз тънка талия.

Хитовата пайнерка стартира последното си присъединяване си с имитация за тежестта си. „ Човек да не качи 5-6 кила, незабавно го погват ” , сподели Галена и чак тогава подкара репертоара си. Чалга дивата и сега не е грозно дебела, само че е възвърнала килограмите си от началото на своята кариера, когато бе с по-заоблени форми. Наедрелите си в последно време баджаци смядовката се пробва да прикрие с дълги ботуши.

След втората си бременност Галена съумя да смъкне качените над 15 кила, само че през последната зима зарязала диетите и резултатът от това през днешния ден е налице. Певицата няма време за спорт, само че по участия танцува и изразходва много калории, което я избавя да не се ошишка фрапантно.
С новото си доста охолно силиконово дупе Галена е от Нова година насам. „ Б ” страната й стърчи обратно по последна мода - като футболна топка, написа `Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР