Galaxy Tab S серията на Samsung oтправя много сериозно предизвикателство

...
Galaxy Tab S серията на Samsung oтправя много сериозно предизвикателство
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Tab S7+ - невероятен във всяко отношение

Galaxy Tab S серията на Samsung oтправя доста съществено предизвикателство към останалите производители на таблети с Android, само че и към Apple и техните iPad модели.

Изобщо не би било пресилено да заявим, че новият Galaxy Tab S7+ е кандидат за водач в целия сегмент и мигновено ни шашна с всеки един аспект от дизайна, функционалността и хардуера си. Днес ще се фокусираме на него, защото ни е много по-интересен от Tab S7, който е със доста по-слаб хардуер и спецификации.

Това е един огромен таблет със страховит екран

Веднага би трябвало да обсъдим размерите на таблета, тъй като те са първото, което ни прави усещане.
 Снимка 491274

Диагоналът на безупречния AMOLED екран е цели 12.4 инча, a дължината на тялото е тъкмо 285 милиметра. Широчината е 185 милиметра, а дебелината на елегантния стъклен корпус е лимитирана в 5.7 милиметра.

Цялото тяло обаче наподобява плътно и практично, с помощта на острите ръбове.

Очевидно е, че таблетът е предопределен за доста удобно боравене с мултимедия и работа с повече дейни приложения.

Черешката на тортата е честотата на екрана от 120Hz, поради която ще ни е неприятно да боравим с таблет с по-ниска периодичност на освежаване на картината.
 Снимка 491275

Наличието на AMOLED също е голямо преимущество пред iPad Pro да вземем за пример, чийто LCD екран не е неприятен, само че е в различен клас по отношение на AMOLED панела, що се отнася до бляскавост и натурализъм на цветовете.

Под капака също има нещо огромно

Не е процесорът. Той е Snapdragon 865+ и е много дребен като размер, само че пък е измежду най-мощните на пазара.

Голямото нещо е батерията, която е с (пригответе се!) цели 10 090mAh. Все отново тези 120Hz имат потребност от повече " сок " и не могат да компрометират профила на Tab S7+, като благонадежден и устойчив сателит в деня ни.
 Снимка 491278

Samsung oбещава най-малко седем часа живот на батерията при сърфиране в интернет и малко по-малко за мултимедия, което звучи рационално поради размера на екрана. Не е изключено при 120Hz опреснителна периодичност на екрана тези часове да понамалеят, само че това надали ще ни спре да се радваме на по-високата скорост.
 Снимка 491280

Добрата вест е, че таблетът е съчетаем с 45-ватов адаптор, а неприятната е, че ще би трябвало да си го купим в допълнение. В комплекта има единствено 10-ватов подобен, който цялостни батерията за малко под 3 часа, което въпреки всичко е добре, поради размера й.

Това, което ни озадачава обаче, е оперативната памет. В момента излизат смарт телефони с по 12GB RAM и нагоре, до момента в който Galaxy Tab S7+ идва с 6GB или 8GB RAM.

Не мислим, че таблетът ще има проблем с доста отворени приложения или тежки игри, само че въпреки всичко се чудим за какво Samsung залага на настройка, по-характерна за таблетите от 2019 година

Под дребното капаче за SIM карта лежи опцията за 5G съгласуваност, което значи, че таблетът ще е съчетаем с ултра бързите интернет мрежи на бъдещето.

Таблетите на Samsung са чиста проба развлечение

След като неотдавна изпитахме Galaxy Tab S6 Lite, който е в много по-нисък клас от Tab S7+, и откровено се забавлявахме, можем да заключим, че Tab S7+ ще е цяло премеждие.
 Samsung Galaxy Tab S6 Lite - таблетът, който пасва на всяко всекидневие
Остави всичко друго, само че не и таблета 

Работим, пътуваме и почиваме, а таблетът е постоянно с нас

С всяка последваща джаджа Samsung разнообразието от способи на ръководство, работа и развлечение пораства осезаемо и се трансформира в главен коз за мобилните джаджи на компанията.
 Снимка 491276

Като съществена част на Galaxy Tab S, S Pen продължава да еволюира във все по-акуратна и функционална химикалка, която можем да употребяваме за работа, за наслаждение и като мини отдалечено за някои функционалности.

Samsung DeX също става все по-полезен както за хората, които работят през таблета си, по този начин и за по-креативните измежду нас.
 Samsung Galaxy Note 20 и Note 20 Ultra 5G - всичко за новите модели смарт телефони на Samsung
Samsung Galaxy Note 20 и Note 20 Ultra - хубостта е в детайла

Galaxy Note ни е уязвимост, тази година - най-малко 20 пъти повече

Звукът, приближаващ през общо четири отвора, е дело на AKG, за които не бихме могли да кажем неприятна дума.
 Снимка 491277

В композиция с безкомпромисния и огромен екран, Netflix и YouTube ще са по-пристрастяващи отвсякога.

8-мегапикселовата селфи камера е ситуирана в дясната рамка на екрана, на комфортно място за видео диалози на огромен екран.

Трябва да споменем, че на гърба на Galaxy Tab S7+ има двойна камера с 13-мегапикселов основен датчик и 5-мегапикселова леща с необятен ъгъл на снимане. Едва ли ще ги употребяваме доста постоянно, само че когато се наложи - ще свършат добра работа.
 Снимка 491272

Предварителните поръчки за Tab S7 и Tab S7+ към този момент са отворени, а цените им стартират надлежно от 1549 лв. и 2149 лв..
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР