Гала захвърли сутиена и показа секси деколте. Неувяхващата водеща на

...
Гала захвърли сутиена и показа секси деколте. Неувяхващата водеща на
Коментари Харесай

Гала захвърли сутиена

Гала захвърли сутиена и сподели секси деколте. Неувяхващата водеща на "На кафе " показа видео от почивката си в Цигов чарк, което провокира възторжени мнения измежду феновете ѝ в инстаграм. Лъчезарната 53-годишна русокоска за следващ път потвърждава, че възрастта за нея е просто цифра. Независимо от годините си атрактивната дама продължава да наподобява все по този начин очарователно с ослепителната си усмивка и грациозна външност.

View this post on Instagram
A post shared by Stefan Nikolov (@st.resurgam) on Aug 2, 2020 at 2:49am PDT

И до момента в който по време на предаване тя би трябвало да е постоянно на равнище, то в свободното си време въпреки всичко си разрешава малко по-волно отношение към тоалетите.Във видеото Гала и благоверният ѝ Стефан се любуват на закуската си в компанията на ководещата на "На кафе " Зейнеб Маджурова и нейния обичан - предприемача Стоян Балевски. Но въпреки трапезата, на която всички са седнали, да наподобява изобилна и съблазнителна, нещо друго, още по-апетитно, сякаш повече притегля вниманието на потребителите, написа woman.bg.

Става въпрос за повърхностно елегантната блузка, на която Гала е заложила за случая, пропускайки преди този момент сутиен. Не е нужно да си бдителен, с цел да доловиш под нея очертанията на зърната, като че ли радващи се на свободата. Сред първите, осмелили се да разясняват палавото неделно видео е дъщерята на водещата, която е изпратила сърчице. "Секси Гала " пък гласи различен възхитен коментар.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР