Гала, за втори път, разкри как протича болестта при нея.

...
Гала, за втори път, разкри как протича болестта при нея.
Коментари Харесай

Гала сподели как се лекува от Омикрон

Гала, за повторно, разкри по какъв начин протича заболяването при нея. Тази заран водещата се включи за малко от терасата на дома си в предаването " На кафе " и изясни с какво се лекува.

За благополучие, този път Гала се усеща добре, като само се оплаква от раздразнение в гърлото и смяна в гласа. Припомняме, че през ноември 2020 тя беше болна от COVID-19, като част от признаците ѝ тогава бяха: болки в мускулите, висока температура и мощно главоболие.

" Не пия никакви медикаменти. Аз съм с Омикрон и бих споделила, че признаците ми са доста леки, за разлика от предишния път . Имам и добър имунитет от предходното ми боледуване. Вие знаете, че аз по принцип имам проблеми с гласа и в действителност доста мъчно разбрах, че имам и коронавирус. Направих си няколко теста, които излизаха негативни, само че в неделя сутринта се разсъниха със запушен нос, направих си още веднъж тест и се оказа позитивен. "

Тя показа със феновете, че пие единствено добавки, измежду които витамин D и цинк. Освен това си похапва бразилски орехи, които са богати на селен. Гала натъртва на лимон и мед, който създава половинката ѝ Стефан.

Водещата ще бъде под карантина 10 дни, само че за благополучие ще може да се завърне в предаването на рождения си ден, който е на 13 февруари.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР