Гала все изпитва чувства към първата си осъзната любов, както

...
Гала все изпитва чувства към първата си осъзната любов, както
Коментари Харесай

Гала все още влюбена във Веселин Плачков?

Гала все изпитва усеща към първата си осъзната обич, както самата тя я дефинира. Става дума за мъж на име Веселин, призна водещата в предаването си. Повод за шокиращото разобличаване стана гостуването на феномена Лиор Сушард, който я попита кой мъж няма да не помни в никакъв случай. След като се взря в очите й, профайлърът написа името "Веселин " на белия лист пред себе си, а Гала не можа да скрие изненадата си.



Тя на няколко пъти се закле, че в никакъв случай до момента не е споменавала името на мистериозната си обич на никого. Призна още, че се пробва да го не помни, само че все не съумява. Явно мачото се е отнесъл надменно към русокоската, тъй като тя внезапно приключи тематиката за него, само че продължи да се вълнува от думите на Сушард, който безкомпромисно отсъди: „ Веселин, в случай че ни гледаш, би трябвало да знаеш, че Гала още те обича”.

Според паметливи става дума за Веселин Плачков, който неотдавна стана татко на щерка от Мариана Попова. Двамата се срещнали в едно от заведенията в родния им Плевен. При все нежната си 18-годишна възраст, бъдещият артист събрал кураж и откакто я заговорил й изискал подпис. По това време Гала към този момент била известна, защото била едно от девойките на шанса в паметното шоу „ Невада” на Къци Вапцаров. След няколкочасов диалог, двамата изгубили мозъка си един по различен. Връзката посред им не траяла дълго, само че Веселин и Гала траяли да поддържат контакти и след раздялата
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР