Гала винаги е била известна със силната си воля и

...
Гала винаги е била известна със силната си воля и
Коментари Харесай

Гала с разтърсваща изповед: Майка ми е боец, пребори рака

Гала постоянно е била известна със мощната си воля и темперамент, както и несъмнено, с непоклатимия си професионализъм. С две думи - тя е жена, която буди удивление, само че се оказа, че е наследила тези хубави качества напълно от майка си. 

Водещата на " На кафе " направи разтърсваща изповед и проговори за драма в фамилията си, случила се преди 10-15 години, за която не е обелвала нито дума. Защото като обществена персона, Гала постоянно е наблягала напълно на работата и на имиджа си и в никакъв случай не се е оплаквала от живота. Оказа се обаче, че е предходна през в действителност доста сложен интервал преди години. 
                             

Гала призна, че майка ѝ е преборила рак на кожата в предишното. Всичко почнало, когато се появила раничка на ръката на майка ѝ. В продължение на месеци тя не зараствала, поради което Гала настояла да отидат на обзор при кожен лекар. Когато им поднесли информацията, че това е форма на рак на кожата, Гала се строполила на кушетката, до момента в който майка й приела индиферентно информацията.

Последвала биопсия за проучване, а майка й изобщо не трепнала. Най-спокойно кимала против лекарката и се съгласявала с предложенията й. „ Майка ми е извънреден войник. Тя е в действителност моята горделивост “, декларира водещата. 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР