Гала се притеснява, че е плоска, но не може да

...
Гала се притеснява, че е плоска, но не може да
Коментари Харесай

Зрелище в Nova! Гала e в паника заради това, което направи

Гала се тормози, че е плоска, само че не може да направи нищо по въпроса, в случай че желае да резервира работата си!

Ослепителната телевизионна ветеранка Гала съществено обмисля да си уголеми бюста, само че среща административни пречки да сбъдне фантазията си, научи извънредно Lupa.bg в коридорите на „ Нова ТВ ”. Водещата на „ На кафе ” не се слави с кой знае какви форми, а откогато годинките й трансферираха 50, пазвата й напълно се изпразни. Плевенчанката обаче няма право да се подлага на разкрасителната процедура съгласно контракта си с националния канал.

Който гледа „ На кафе ”, не може да не е забелязал какъв брой плоска е водещата на предаването. Самата Гала допреди 4-5 години изобщо не се тормозила от цялостната си липса на извивки, тъй като считала, че гърдите й може да са дребни, само че пък имат хубава форма. От известно време обаче тя съществено се тревожела, че това, което поставя в сутиена си, е засегнатост за феновете.

За да се поддържа слаба като 20-годишна манекенка, Гала е постоянно на диета. Както обаче е известно, гладът удря първо в пазвата на всяка жена. Блондинката почнала съвещания с пластични хирурзи. Идеята е да уголемят бюста й напълно малко, с цел да реализиран формата, която той имаше преди години, когато водещата се съблече пред „ Плейбой ”.

За страдание на водещата обаче, в договора й с „ Нова ” с изключение на изискванията за най-малък рейтинг, категорично била записана точката, че Гала не може да се подлага на „ козметични и пластични процедури, които фрапантно ще трансформират външния й тип и ще повлияят на интегритета на предаването ”.

В последните месеци водещата обезверено се опитвала да отстрани въпросния текст от контракта, с цел да може да издуе пазвата си. Засега обаче нямала триумф, като юристите на малкия екран твърдели, че сходна уговорка е стандарт, който важал за всички водещи по света от Опра Уинфри, до Калинка Крумова.

Източник: Lupa.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР