Гала разкри, че е на Малдивите, след като каза добро

...
Гала разкри, че е на Малдивите, след като каза добро
Коментари Харесай

Малдивите й отиват: Гала сияе от плажа

Гала разкри, че е на Малдивите, откакто сподели положително утро на феновете си в интернет на локалния език дивехи, който приказват близо 350 000 души.

Той има статут на формален език на Малдивите, само че е публикуван и на принадлежащите към Индия острови Лакшадвип. Езикът употребява лична книжовност, наречена тана, която се чете от дясно наляво и се основава на арабско-персийското писмо. На фотографията, с която пожелава положително утро, Гала напълно предумишлено е заголила стомах в тениската на Стефан, с цел да покаже, че е в топ форма за своите 56 години.

Телевизионерката с най-дълъг стаж пред камера сподели по какъв начин храни рибите в океана, а след това се гмурка измежду екзотичните типове.

" За локалните, евентуално е неясно вълнението ми, всекидневно - единствено за двайсетина минути във водата - да виждам склон, октопод, всевъзможни огромни и дребни риби. Вероятно те по този начин биха се радвали, в случай че в наша гора видят сърна, лисица или заек... апропо, видях и заек. Не във водата ", прецизира водещата.

Заради пътуването до Малдивите Стефан не можа да участва на рождения ден на майка си Петя Филева, само че се регистрира с благи думи. На празника не бе и внучката Никол, която е с татко си на райското място., написа Hotnews
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР