Гала показа мила снимка от стълбите пред дома на майка

...
Гала показа мила снимка от стълбите пред дома на майка
Коментари Харесай

Гала не прегърна майка си за ЧРД

Гала сподели блага фотография от стълбите пред дома на майка си, която през днешния ден чества рожден ден. От няколко дни водещата споделя тъгата и разочарованието си от обстоятелството, че не може да прегърне родителката си на персоналния й празник поради условията на карантината. Телевизионерката прецизно съблюдава наложените ограничавания за обществена изолираност още от първия ден, в който бяха въведени. Още преди седмици тя показа, че не се вижда с майка си, с цел да я защищити.

„ Аз да вземем за пример споделих на майка ми, че няма да се виждаме. Срещам се с доста хора в студиото. Забраних и на племенницата ми, която е студентка и на щерка ми да вървят при баба си и толкоз. Наистина считам, че е редно да го направя и съгласно мен това е разсъдък. Не съм се паникьосала”, изясни тогава тя.

Днес въпреки всичко трите дами отидоха с маски до входа на жилището на рожденичката, която, както повелява традицията, ги посрещна с чаша в ръка. Прегръдки и различен физически контакт сред тях обаче не е имало:„ Една от огромните благословии в живота ми е, че тъкмо тя е моя майка. Сърцето и е океан и през целия си живот ни залива с обич!!!

Днес, на рождения и ден желаех единствено да я прегърна и да постоим по този начин. Исках в ръцете ми да се почувства закриляна и спокойна, както аз в нейните- цялостен живот! Надявам се да се случи...скоро. Честит празник, мамо”, написа в инстаграм Гала.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР