Гала показа, че враждата между нея и бившата й ководеща

...
Гала показа, че враждата между нея и бившата й ководеща
Коментари Харесай

Гала се помири с бременната Ева Веселинова

Гала сподели, че враждата сред нея и някогашната й ководеща Ева Веселинова е забравена след новината, че русокоската е бременна с близнаци. Преди минути предаването стартира със сиртаки в чест на някогашната панелистка, която години е живяла на гръцкия остров Санторини. Гала пожела леко раждане на Веселинова пред цяла България, а още през вчерашния ден честити в инстаграм, видя Hotnews.bg.



Новата панелистка Никол Станкулова, която седна в стола на Ева, пък предложи на бъдещата майка да се наспи и да обърне внимание на приятелките си до момента в който към момента не е родила, тъй като след това няма да има никакво време. Тържественото начало на „ На кафе” в чест на някогашната панелистка цели да постави завършек на спекулациите, че Веселинова и Гала са се разделили тежко скарани след скандал в ефир, на който станаха очевидци фенове при започване на лятото тази година.

Факт е обаче, че не бременността е причина русокоската да изхвърчи от дамското предаване, тъй като Гала даде ясно да се разбере, че е два през вчерашния ден е схванала за бременността на някогашната си ководеща.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР