Гала нямала и минута спокойствие, защото от години водела тиха

...
Гала нямала и минута спокойствие, защото от години водела тиха
Коментари Харесай

Гала във война със свекърва си

Гала нямала и минута успокоение, тъй като от години водела тиха война с майката на мъжа си Стефан.

Свекървата на ТВ водещата по този начин и не я приела и още я упреквала, че преди време разрушила фамилията му, шантажирала го и го заставила да зареже първата си жена и дъщеричката си, когато момиченцето било още бебе.

В началото русокоската и старата дама непрестанно влизали в словесни дуели, само че с годините майката на Стефан решила да накаже него и обичаната му с безмълвие. Тя отказвала да беседва с тях даже по мотиви, не им се обаждала за рождените дни и най-светите християнски фамилни празници, написа Ретро.

Жената тежко преживявала и клюките, които съседите ѝ в провинцията, където с таткото на Стефан още живеели, разнасяли за него и водещата на На кафе.

Майка му не одобрявала Гала освен тъй като ѝ се носела популярност на мъжемелачка, а и тъй като не си падала къщовница и добра стопанка, каквато била първата му жена. Блондинката не крие, че за тази цел викала майка си.

Стефан общувал с татко си отвън наличието на Гала. Двамата имали фамилен бизнес – отглеждат пчели и създават естествен мед.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР