Гала най-вероятно занапред няма да води предаването си На кафе

...
Гала най-вероятно занапред няма да води предаването си На кафе
Коментари Харесай

Махат Гала и Стефан от ефир

Гала най-вероятно отсега нататък няма да води предаването си На кафе по Нова телевизия.

От есента шоуто най-сетне слиза от ефир, защото в последната година гледаемостта му падна сензитивно, а след избухналия скандал с болната от рак Теодора, която едвам не умря в Бразилия, ориста на рубриката била предрешена, научи Таблоид. Както стана ясно, точно На кафе е рекламирало шарлатанина и неговите медиатори у нас.

Шефовете на Нова от дълго време считали, че Гала и екипът ѝ са изчерпани като наличие и визия, само че поради другарството на русокоската с продуцента Маги Халваджиян правели взаимни отстъпки. Рейтингът на На кафе бил срамно невисок и се следило очевиден отлив на зрителски интерес. Публична загадка било, че на драгите фенове от дълго време им било втръснало от едни и същите посетители в студиото, които разказвали по цялостен час за фамилните си драми и банални битовизми.

На публицистичната поща дошли имейли, в които хората изказвали негодуванието си от непрекъснатото наличие на Маги Желязкова, Поли Паскова, доктор Папазова, пернишкото Барби, определено за Мис България – Антония Петрова, плюс сюрията евтини чалгаджиийки с дебелашки разкрития за жалкия си персонален живот.

Зрителите негодували, че 20 години в предаването нямало никакви генерални проблеми, че първичните непрекъснати посетители – артистът Искрен Пецов и житейската му спътница Диди Дрингова били сменени от фолк идола Константин и неговата брачна половинка Надя. Новата шефка в малкия екран Вяра Анкова от дълго време следяла развиването на предаването и несъмнено – забелязала, че то цикли на едно място, макар наличието на мъжа на Гала – Стефан.

Търпението ѝ към този момент било изчерпано и тя имала избавителен проект за утринния часови пояс на Нова телевизия. Според нея часовете преди обед трябвало да бъдат запълнени със смислени тематики, а не с разкази за уринотерапия, ходжи, врачки, баячки и представящи се за моделки и певици елитни проститутки. Пердето ѝ паднало след случая с Теодора Маджарова, която отпътува при сякаш прочут шаман в Сао Пауло, Бразилия, с цел да се лекува от рак, само че там положението ѝ внезапно се утежни и се наложи да бъде върната в родината благодарение на Министерство на външните работи.

Анкова била безапелационна, че ще трябват и нови лица за идния есенен сезон. Ако се има вяра на мълвата, тя към този момент се била спряла на Георги Любенов, който сега е водещ на съботно-неделното предаване по Българска национална телевизия Денят с Георги Любенов. Журналистката желала предаване, което да бъде сходно на Преди обед по Би Ти Ви с водещи Александър Кадиев и Деси Стоянова.

Смятала да вкара вести от политиката, стопанската система, настоящи събития, информация за пътищата – все неща потребни за феновете, които не се интересуват от чудодейните кремчета за разкрасяване на всякакви компании, нито пък от модерните пластични интервенции, касаещи разнообразни елементи от тялото. За дама, която да радва очите на феновете била харесана партньорката на Любенов – журналистката Ева Кикерезова.

Говори се, че дългобедрата красавица направила усещане на Анкова с екранното си държание, до момента в който замествла сътрудника си, който бил в Москва по работа. Вяра споделяла пред сътрудниците си от мениджърския екип, че желае да има разполагаем качествени водещи, а не говорещи красиви глави. Твърдяла, че утринния блок би трябвало да има съвременна визия, която Гала и Стефан нямало по какъв начин да му предадат.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР