Гала най-сетне проговори за отношенията си с Ева Веселинова. Болната

...
Гала най-сетне проговори за отношенията си с Ева Веселинова. Болната
Коментари Харесай

Гала съска срещу Ева Веселинова: Изобщо не знам какво се случва с нея!

Гала най-накрая проговори за връзките си с Ева Веселинова. Болната от ковид водеща призна, че не си приказва с някогашната си колежка. Злите езици от дълго време настояват, че плевенчанката се дразнела от упоритостите и самочувствието на по-младата русокоска, по тази причина направила всичко допустимо да я изхвърли от екипа на предаването „ На кафе ”. С днешна дата Веселинова към момента не е почнала нова работа.

„ Да, имали сме доста разногласия с Ева, тъй като мислим по друг метод. Не знам какво се случва с нея! Следя я какво качва в Инстаграм и оттова се осведомявам. Когато се разделихме, от сърце й пожелах триумфи и да върви по пътя, който си е избрала ”, показа Гала. По думите й може да се съди, че не поддържа връзка с някогашната си колежка след напускането й. От учтивост въпреки всичко й поискала попътен вятър, но едва ли сред двете дами са останали топли усеща.
Говори се, че Гала  вдигнала мерника на Ева още при започване на взаимната им работа в „ На кафе ”. Непоносимостта ѝ към Веселинова личеше даже от дребния екран. Плевенчанката постоянно й отправяше хапливи забележки и се опитваше да компрометира интелекта й.

Ева години наред се опитваше да се наложи в медийните среди и реализира част от задачите си. Първо работеше като кореспондентка в „ Господари на ефира ”, а по-късно стана част от екипа на Гала и всяка заран обсъждаше настоящите тематики от седмицата паралелно до Кристина Патрашкова и Юлиан Константинов. Запознати настояват, че хубавицата била недолюбвана от сътрудниците си, а водещата Гала от много време не можела да я понася. Впоследствие Веселинова бе отстранена от предаването след персонално гледище от страна на водещата и в този момент се намира на житейски кръстопът.

Клюката гласи, че Ева пробила в тв средите с помощта на любовника си – женен продуцент. Тя обаче отхвърля тези клюки и твърди, че има сериозен другар от две години. Остава мистерия обаче кой е мистериозният господин и за какво русокоската го крие толкоз време.

„ Щастието обича тишината, а не гръмките думи и показността. Щастието обича да е необезпокоявано и неопетнено. Нямаш потребност да споделяш с всички и да си правиш реклама. През цялото време всички питаха дали имам човек до себе си. Ето, в този момент знаете! Имам човек до себе си! Млад, хубав, добър, любящ, безрезервен и целенасочен. Това е всичко, от което нуждая се. Не е женен продуцент, не е паралия, нямам и „ загадъчен покровител "! ”, разяснява Ева.

През лятото русокоската се отдаде на отмора и обикаля гръцките острови, евентуално с гаджето си. В края на телевизионния сезон тя се сбогува със феновете. „ Искам да благодаря, че ни изтърпяхте. Надявам се да съм отговорна за най-малко една ваша усмивка на ден. Имаше всевъзможни страсти, само че най-после остават единствено красивите неща! ”, написа Веселинова и загатна, че не всичко е било розово в екипа им, само че тя се пробвала да запомни единствено хубавите моменти.

След „ На кафе ”  Ева е изоставила телевизионните изяви. Явно не е получила  и нови оферти. Бившата панелистката обаче води деен обществен живот и постоянно радва феновете си с красиви фотоси от почивките си. Понякога популяризира и разнообразни козметични марки в инстаграм.
Веселинова обаче още не е преглътнала обидата, че я изгониха от предаването. Неотдавна тя загатна, че Гала и компания са „ остарели муцуни със остарели разбирания ”. „ Прямите и откровени хора постоянно носят една характерна и изцяло естествена лекост, с която се носят из живота. Не се подмазвам, не лицемернича и не се укривам зад маската на дипломатичността! ”, гласи част от изявлението на Ева, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР