Гала най-сетне излезе в отпуск. Предаването На кафе не се

...
Гала най-сетне излезе в отпуск. Предаването На кафе не се
Коментари Харесай

Гала почива на Малдивите с доведената си дъщеря

Гала най-накрая излезе в отпуск. Предаването „ На кафе ” не се излъчва през август и русокоската има опция да си почине, въпреки че е работохоличка. Вместо да релаксира, тя мисли за идния ефирен сезон и изненадите, които е подготвила за феновете.
 

Плевенчанката и мъжът ѝ Стефан Николов от години избират да вървят на екскурзии отвън България, изключително в случай че би трябвало да захвърлят облеклата. Ако са у нас, току-виж някой папарак ги щракне по бански. Затова внимават и целеустремено заобикалят родните плажове.

Гала и обичаният ѝ за следващ път са избрали Малдивите за лятната си отмора. Този път с тях е и дъщерята на Стефан от първия брак – Никол. Силният сезон на острова е през зимата, а през август цените са много по-ниски, тъй че водещата не се е изръсила чак толкоз доста. По това време има и риск от превалявания, само че доколкото се вижда от фотосите на двойката, времето е отлично и на компанията не ѝ липсват плажни занимания.

Водещата и предприемачът не са от най-романтичните хора, само че около екзотиката са се разчувствали. Те се любуват на красиви залези, като Стефан е по-активен в публикуването на фрагменти в обществената мрежа. Преди време той популяризира голи снимки на жена си в инстаграм, още веднъж от Малдивите. Нищо чудно в този момент отново да избухне с сходни фотоси, в случай че плевенчанката не го скастри и не пореже мераците му. Тя по принцип не е от най-свенливите – в предишното няколко пъти е театралничила без облекла, в това число и за еротичното списание „ Плейбой ”, само че към този момент е на 56 години и е по-внимателни с сходни дръзки изяви.

Гала и Стефан са минали през доста хубави и неприятни моменти - дружно са повече от 10 години. Макар че нямат брак, те се усещат като семейство. От време на време се появяват клюки, че Николов кръшка на жена си. Разбира се, той отхвърля и по изявленията не стопира да хвали благоверната си, определяйки я като „ любовта на живота му ”.

Бизнесменът има пораснала щерка от първата си брачна половинка, само че по този начин и не изиска още едно дете. В началото на връзката му с водещата тя копнеела да забременее, само че той даже не желал и да чуе. Така летата се изнизали и станало прекомерно късно за сходна стъпка. Гала също има дъщеря от първия си брак – инфлуенсърката Мари Будева. Напълно допустимо е в скоро време даже да стане баба, защото Мари живее на фамилни начала със сина на близката й другарка Джуджи.

Телевизионерката е с десетина години по-възрастна от мъжа си, но възрастовата разлика не им проличава чак толкоз. Тя постоянно опъва линиите по лицето си с ботокс и филъри. Преди време обаче си изпатила поради суетата. „ Въпреки че се поверявам единствено на най-хубавите експерти, и аз съм имала фалове. Случи се, когато ми попълняха назолабиалните гънки към устните. Тогава, тъй като постоянно се усмихвам, филърите се изместиха настрана и станаха като две подути въжета. Беше най-кошмарното ми прекарване. Масажирах мястото всеки ден по един час, с цел да накарам подутините да изчезнат по-бързо. Аз съм човек, който се грижи за кожата си, не съм срещу филърите. Ако някой има потребност, дано си постави, само че деликатно ”, поучава Гала всички дами, любителки на разкрасяващите процедури.

Вечната тв водеща залага и на ботокса в битката с бръчките. Тя се доверява на добре познатия ботулиновия токсин, който блокира мимиките, най-много върху челото и региона към очите – така наречен „ патешки крайник ”.

Отдавна се приказва, че Гала си е правила и други усъвършенствания – освен по лицето, само че и по тялото. Тя обаче мълчи на въпроса дали си е слагала силиконови импланти в бюста. Навремето русокоската е споделяла в свои изявленията, че доста се опасява от скалпел и хирургични интервенции, само че може и да е размислила по тематиката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР