Гала избухна емоционално почти пред финала на На кафе днес.

...
Гала избухна емоционално почти пред финала на На кафе днес.
Коментари Харесай

Никол Станкулова роди второ дете

Гала избухна прочувствено съвсем пред финала на " На кафе " през днешния ден. Оказа се, че бебе е проплакало в екипа на предаването и то не кое да е, а това на Никол Станкулова, която е измежду панелистите й.

Синоптичката на Нова телевизия излезе в майчинство още при започване на новия сезон на предаването, като отхвърляше намерено да приказва за бременността си. До последно тя публикуваше в обществените мрежи остарели фотоси, на които не се виждаше стомах.

" Имаме си бебе! Никол е родила! Браво, Николчеее! ", провикна се Гала до момента в който наблюдаваше приготвянето на манджите в " На кафе " от кулинарния познавач Никола Симеонов.

А по-късно изясни на феновете, че с красивата й панелистка си писали съвсем до раждането й по обяд през днешния ден. Двете водели разговор в паузите на предаването, когато Гала я попитала какво става с бебето, дали се задава, а Станкулова й отвърнала: " Бебето е готово, изпечено е! "

" Прегръщаме ви, да сте живи и здрави с това бебче ", пожела финално тв фурията и подкани Никол скоро да бъде в студиото й. Гала не посочи нито пола на новороденото, нито детайлности за раждането. Подобна загадъчност Станкулова пазеше и при появяването на Теа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР