Гала избухна емоционално почти пред финала на "На кафе" днес.

...
Гала избухна емоционално почти пред финала на "На кафе" днес.
Коментари Харесай

Гала съобщи: Имаме си бебе!

Гала избухна прочувствено съвсем пред финала на "На кафе " през днешния ден. Оказа се, че бебе е проплакало в екипа на предаването и то не кое да е, а това на Никол Станкулова, която е измежду панелистите й. Синоптичката на Нова телевизия излезе в майчинство още при започване на новия сезон на предаването, като отхвърляше намерено да приказва за бременността си. До последно тя публикуваше в обществените мрежи остарели фотоси, на които не се виждаше стомах.

"Имаме си бебе! Никол е родила! Браво, Николчеее! ", провикна се Гала до момента в който наблюдаваше приготвянето на манджите в "На кафе " от кулинарния познавач Никола Симеонов. А по-късно изясни на феновете, че с красивата й панелистка си писали съвсем до раждането й по обяд през днешния ден. Двете водели разговор в паузите на предаването, когато Гала я попитала какво става с бебето, дали се задава, а Станкулова й отвърнала: "Бебето е готово, изпечено е! "

"Прегръщаме ви, да сте живи и здрави с това бебче ", пожела финално тв фурията и подкани Никол, скоро да бъде в студиото й.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР