Гала и Милен Цветков бяха близки колеги навремето Странни сънища навестяват

...
Гала и Милен Цветков бяха близки колеги навремето
Странни сънища навестяват
Коментари Харесай

Преди Задушница Гала сънувала покойния Милен Цветков

Гала и Милен Цветков бяха близки сътрудници навремето
Странни сънища навестяват Гала напоследък – написа в. „ Уикенд “. Седмица преди Архангелова задушница водещата призна в предаванетго си „ На кафе “, че насън й се явил починалия Милен Цветков, който дълги години беше неин непосредствен сътрудник. Изданието напомня, че журналистът си отиде от този свят при жестока злополука през април, предходната година. Блондинката дори танцувала с него и провели къс диалог, който останал в паметта й.

„ Питах го по какъв начин е там. Осъзнавах, че идва от Отвъдното. Каза ми: „ Много съм добре, вървя по разнообразни места. В момента съм в едно ранчо “. Беше доста прекрасен. Облечен целия в бяло “ – описа телевизионерката в ефир. Когато се събудила, тя почувствала надълбоко успокоение, само че и известна доза горест.

За множеството е известно, че Милен Цветков и Гала бяха освен сътрудници, само че и положителни другари. Тя се надява той в действителност да е на едно по-добро място, както го е видяла в съня си.
Много малко хора знаят, че малко преди да си отиде от този свят, Милен е бил канен да бъде един от панелистите в предаването „ На кафе “ вместо оперния артист Юлиан Константинов. В последна сметка обаче продуцентите не го одобрило, което доста го разочаровало и огорчило – напомня изданието.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР