Гала и мъжът й Стефан възпрепятствали работата на летище София.Автомобилът

...
Гала и мъжът й Стефан възпрепятствали работата на летище София.Автомобилът
Коментари Харесай

Гала и Стефан се забъркаха в грандиозен скандал на летището

Гала и мъжът й Стефан попречили работата на летище София.

Автомобилът на тв водещата и половинката й висял изоставен дълго време на паркинга на аеродрума, който се употребил единствено от чиновници. Нерегламентирано оставеният джип на телевизионерката всекидневно пречел на служителите, до момента в който тя и обичаният й обиколиха света, редувайки почивката с отмора.

Двамата първо се потопиха в екзотиката на Малдивите, след това продължиха воаяжа си в Европа, разглеждайки за по няколко дни Англия, Франция, Белгия, Холандия и Германия. За дългата си почивка Гала и Стефан пръснали хиляди левове, само че в това време се стискали за такса паркинг и решили да минат сред капките, оставяйки колата си на длъжностен подобен, писа „ Ретро “.

Ядосана служителка решила да им потърси сметка, пишейки до водещата в един от профилите й в обществените мрежи: „ Дайте да ви съберем някой лев за паркинг, че колата ти заставам много време на паркинга на Летище София… Вместо да възпрепятствате чиновниците, които работят там, до момента в който сте си на отмора и не ви се заплаща публичен паркинг… пуснете DMS паркинг за Гала и Стефан. И има ВИП терминали, в случай че желаете особено обслужване… Бутафория сте, схванаха ви даже и на летището… “, разяснява гневната дама.

Гала нямаше смелостта да отговори, само че Стефан не пропусна мотива, с цел да й адвокатства: „ Опа, извинявай, че те възпрепятствах някак (или този, от чието име говориш), по въпросите с колата – пиши на мен. Сега, като повърна обществено, по-добре ли ти е? Щото можеше и там да ми го кажеш, вероятно… Иначе, дано да не правиш проверка. Ако е комфортно, де. Поздрави, до скоро! “, написа Стефан иронично. Коментарът му не бе признат добре и от други фенове на жена му, които се възмутиха от арогантността, с която той брани тв звездата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР