Гала била бясна на мъжа си Стефан и се чудела

...
Гала била бясна на мъжа си Стефан и се чудела
Коментари Харесай

Гала гони Стефан след ВИП Брадър

Гала била гневна на мъжа си Стефан и се чудела дали да не го изпъди от общия им дом след финала на ВИП Брадър.

До крайното решение тв водещата стигнала, откакто докопала мобилния телефон на половинката си и се натъкнала на негови любовни кореспонденции с други дами.

При влизането си в риалитито Стефан бил длъжен да остави апарата на открито, като той, естествено, го поверил на жена си, която го отнесла вкъщи. Гала нямала желание да бърника в телефона на обичания си, само че женското ѝ любознание победило и тя се изкушила да ревизира известията му и профилите му в обществените мрежи.

Тв звездата с изненада разкрила, че Стефан от месеци намерено флиртувал, сякаш почтено, със свои интернет ухажорки. Водещата изпаднала в потрес и безумен рев и почнала да звъни на най-близките си другари, с цел да им желае препоръки и да ги пита по какъв начин да постъпи.

Всички били на разнообразни отзиви, само че откакто се освестила, Гала решила да изчака финала на предаването и чак тогава да търси сметка на мъжа си. Именно тази преживелица била повода при последното ѝ явяване като негов бранител в живото студио на шоуто тя да бъде унила и да не драпа с всички сили да избави половинката си от изпъждане.

Всъщност това не била първата сходна преживелица. Преди години звездата още веднъж се изкушила да ревизира телефона на Стефан и отново разкрила съмнителни известия, които той си разменял с анонимна дама.

И тогава обаче тя му дала прошка забежката, тъй като той знаел по какъв начин да я манипулира, с цел да му прости. Параноята обаче не серпантина да преследва водещата на На кафе, която постоянно имала обица на ухото, тъй като си припомняла събитията около тяхното запознанство, които доста наподобявали опитите му да кръшка.

Когато още и двамата били женени за други, Стефан объркал една цифра от телефонен номер и изпратил по простъпка известие на Гала.

В оня миг тя била на маса дружно с приятелката си Кремена Халваджиян, която била почерпена и настояла двете да се помайтапят с индивида от отсрещната страна на телефона. Така почнали да пращат сластни есемеси на женения тогава Стефан, без въобще да подозират кой е той и по какъв начин наподобява.

Впоследствие Гала съществено хлътнала и си пишела с сегашния си обичан по цели нощи, до момента в който най-после двамата не се срещнали онлайн и след няколко вечери решили да изоставен тогавашните си половинки и да заживеят дружно.

Източник: BLife
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР