Гала била бясна на мъжа си Стефан и се чудела

...
Гала била бясна на мъжа си Стефан и се чудела
Коментари Харесай

Гала напуска Стефан след ВИП Брадър! Разкрила изневяра

Гала била гневна на мъжа си Стефан и се чудела дали да не го изпъди от общия им дом незабавно след финала на „ ВИП Брадър “.

До крайното решение стигнала, откакто докопала мобилния телефон на половинката си и се натъкнала на негови любовни кореспонденции с други дами. При влизането си в риалити шоуто Стефан бил длъжен да остави апарата на открито, като той, естествено, го поверил на жена си, която го отнесла вкъщи. Гала нямала желание да бърника в телефона на обичания си, само че женското й любознание победило и тя се изкушила да ревизира известията в профилите му в обществените мрежи, писа „ Ретро “.

Тв звездата с изненада разкрила, че Стефан от месеци флиртувал, сякаш почтено, със свои интернет ухажорки. Водещата изпаднала в потрес и безумен рев и почнала да звъни на най-близките си другари, с цел да им желае съвет по какъв начин да постъпи. Всички били на друго мнение, само че в последна сметка тя като се поосвестила, решила да изчака до финала на „ ВИП Брадър “ и чак тогава да му търси сметка.

Подобна преживелица имало и преди, само че Стеефан знаел по какъв начин да манипулира Гала и по тази причина тя му дала прошка. Тяхното запознанство също е зародило по този метод – до момента в който предприемачът бил още женен двамата почнали SMS преписка. След като почнали да хлътват през чата двамата се срещнали, няколко дни след което решили да изоставен тогавашните си половинки и да заживеят дружно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР