Гаф беляза финала на първия сезона на „Маскираният певец”, по

...
Гаф беляза финала на първия сезона на „Маскираният певец”, по
Коментари Харесай

Голям гаф на финала на Маскираният певец

Гаф беляза финала на първия сезона на „ Маскираният певец”, по времето на който падна най-коментираната тайнственост у нас, а точно кои са финалистите в предаването. Членовете на панела бяха разграничени от мнението си за победител - Мария Илиева и Геро изрично бяха за Пчелата, Ники Кънчев стискаше палци да завоюва Розата. Нейното осъществяване възпламени и гневна полемика в фейсбук страницата на музикалния формат дали изпълнителите не " пеят " на плейбек.

Наблюдателни фенове видяха, че Розата държала микрофона неестествено високо, до момента в който сякаш пеела. „ Страхотно осъществяване, само че на запис. Кофти гаф”, разяснява Антония Ангелова. „ Падение...Как ще и помогне осъществяване на плейбек.Страхотно шоу като план и унищожено от пренавиване на участниците. А панелът е в ступор. Изгледайте деликатно и вижте ръцете горе на розата а песента си продължава”, безапелационен е Михаил Лазаров.

Важно е да се означи обаче, че изпълнителите в шоуто в действителност не пеят на микрофоните, с които излизат на сцената. В маските си те имат други микрофони, на които се чуват по-ясно гласовете им. Сценичните микрофони, на които сякаш пеят участниците в шоуто, са там, с цел да наподобява по-представително на публиката в залата, както и на аудиторията пред тв приемниците. Не можем да си представим по какъв начин ли биха звучали в действителност изпълнителите, в случай че трябваше да пеят през пластмасови маски и тежки костюми, в случай че в действителност пееха на микрофоните, стоящи пред тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР