Гаел Монфис вече може да е в сериозно напреднала тенис

...
Гаел Монфис вече може да е в сериозно напреднала тенис
Коментари Харесай

Монфис за войната: Трудно ми беше да гледам как съпругата ми плаче всяка нощ

Гаел Монфис към този момент може да е в съществено напреднала тенис възраст, само че през вчерашния ден 35-годишният тенисист сподели образно, че към момента е подготвен да побеждава най-хубавите в света и изнесе впечатляващо показване, с цел да преодолее съпротивата на международния номер едно Даниил Медведев и да се класира за четвъртия кръг на конкуренцията в Индиън Уелс. Понякога обаче резултатите на корта остават на назад във времето, а в този момент моментът е тъкмо подобен имайки поради войната сред Русия и Украйна. Самият французин е индиректно забъркан в събитията, защото е женен за украинката Елина Свитолина, а ето какво споделя Ла Монф за всекидневието си, откогато започнаха тези ужасяващи събития:

" Не ми е по никакъв начин елементарно да виждам по какъв начин моето второ семейство е насила да се бори по този метод. Не ми беше и по никакъв начин елементарно да виждам по какъв начин преди две седмици моята брачна половинка плачеше всяка нощ. Разбира се, аз съм всеки ден до нея и околните ѝ хора. Все още огромна част от тях са в Украйна. Трудно е да се опише, тъй като съм част от това и е същинска полуда, когато се замислиш по въпроса. Опитваме се да се оправим по най-хубавия вероятен метод, като аз се старая да бъда рамото, на което тя да се облегне. Същото важи за другото ми семейство, като върша по силите си, те да са усещат щастливи и в сигурност " - приключи първата ракета на Франция.

After his big win over #1 Medvedev, asked Gael Monfils today about his ties to Ukraine through his wife, Elina Svitolina.
— Ben Rothenberg (@BenRothenberg)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР