Гаел Монфис разкри, че евентуална следваща контузия най-вероятно ще се

...
Гаел Монфис разкри, че евентуална следваща контузия най-вероятно ще се
Коментари Харесай

Монфис: Ако се контузя отново, това ще е краят


Гаел Монфис разкри, че възможна последваща травма най-вероятно ще се окаже последната в кариерата му. Французинът, който бе отвън игра в продължение на седем месеца поради контузия в крайници, се завърна на Индиън Уелс, само че още в първи кръг. Монфис показа коя е главната му цел в дълготраен проект, както и по какъв метод го е трансформирало раждането на щерка му.

„ Голямата ми цел са Олимпийските игри в Париж следващата година, само че ме е боязън от контузиите. Ако се контузя още веднъж, това ще е краят. Завесата ще се спусне за мен. В момента съм в нов стадий от живота си. Фактът, че към този момент съм родител, промени всичко. В резултат на това прекарах доста време вкъщи и имах естествен живот. Ако би трябвало да бъда почтен, това преживяване доста ми хареса “ – сподели Ла Монф пред L’Equipe.

Монфис може да се похвали с два олимпийски четвъртфинала – в Пекин през 2008, когато загуби от Новак Джокович, и в Рио де Жанейро осем години по-късно, където завърши присъединяване си след проваляне от Кей Нишикори. Феновете на международния №210 ще могат да го видят още веднъж на корта на Мастърс шампионата в Маями, който стартира на 22 март.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР