Гаел Монфис – един от най-големите шоумени в съвременния тенис,

...
Гаел Монфис – един от най-големите шоумени в съвременния тенис,
Коментари Харесай

Култовият Гаел Монфис се завръща на Sofia Open

Гаел Монфис – един от най-големите шоумени в актуалния тенис, удостовери присъединяване си в Sofia Open 2022. Елитът на международния тенис идва още веднъж в България за седмото издание на шампионата от сериите ATP 250 в София – от 25 септември до 2 октомври в " Арена Армеец ".

Френската звезда и любим на почитателите се завръща на българска земя. Гаел Монфис първо стигна полуфинал, по-късно и край в София, а в този момент е окуражен да направи още една крачка и да грабне трофея.

" С наслаждение се завръщам на Sofia Open 2022 и се надявам този път да стигна една крачка по-напред - до трофея. Радвам се да науча, че тази година почитателите ще са на трибуните и очаквам с неспокойствие да играя пред българските си фенове ", съобщи Гаел Монфис за присъединяване си на Sofia Open 2022.

През 2019 година Монфис изигра приказен мач и надделя Стефанос Циципас на 1/4-финалите, а на полуфиналите отстъпи от настоящия №1 в света Данийл Медведев. Гаел стигна финала през предходната година, където отстъпи на италианската сензация Яник Синер - повторен първенец в София, настанил се решително в топ 10 на международния тенис.

Гаел Монфис е №19 в света в настоящата класация на ATP. Тази година стана първенец в Аделаида, с което е собственик към този момент на 11 трофеи от шампионати на ATP. Женен е за някогашната №3 в класацията на WTA Елина Свитолина, двамата чакат през октомври раждането на първата си рожба.

Очаквайте скоро информация за продажбата на билети за Sofia Open 2022, написаха уредниците.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР