Гаел Бонел Санчес (Gaël Bonnel Sanchez) е французин с испански

...
Гаел Бонел Санчес (Gaël Bonnel Sanchez) е французин с испански
Коментари Харесай

Гаел Бонел Санчес пусна водка с лимитиран диамантен хайвер

Гаел Бонел Санчес (Gaël Bonnel Sanchez) е французин с испански корени. Негово име е познато в целия свят, a около новите му планове занапред ще набира скорост в медийното пространство, разбра HotArena .

Той е млад, обаятелен и ужасно образован мъж, който не се опасява от риска. И сякаш рискът го обича, защото постоянно му се получават нещата от раз.

Той е кино продуцент и първия си план осъществя в България. Не след дълго му хрумва обаче друга концепция - да прави водка с хайвер. " Идеята ми е, че богатите хора на първокласните места постоянно ядат хайвер и пият водка. Защо ли? Защото водката разкрива най-добре усета на хайвера. От друга страна пък и хайверът разкрва усета на водката. Така че двете са добра композиция и аз взех решение да ги съчетая. Те постоянно са разграничени, а аз ги съчетах ".

Предприемчивият предприемач подхваща и последваща крачка. Прави нов артикул - Almas chaviar vodka - водка с бял диамантен хайвер. Това е водка с най-хубавия лимитиран хайвер в света. " Не ме интересуваше какъв брой ще коства, нямах предел за този план. Реших да изпозлвам бял хайвер, това е най-скъпият хайвер в света, тъй като годишно от него се създава единствено сред 5 и 10 кг в света. Това е бял златен хайвер, идва от есетра албинос и се употребява единствено от крале и принцове, президенти и доста богати хора. Беше доста мъчно да го открия, лиши ми съвсем една година, с цел да намеря суровина за първите 100 бутилки ", споделя още Гаел Бонел Санчев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР