Гаджето на тийнсензацията Сузанита – Александър Атанасов, ще заработва като

...
Гаджето на тийнсензацията Сузанита – Александър Атанасов, ще заработва като
Коментари Харесай

Гаджето на Сузанита стана детски даскал

Гаджето на тийнсензацията Сузанита – Александър Атанасов, ще заработва като детски и начален преподавател.

Татуираният мачо се похвали с тапия за висше обучение от Пловдивския университет, където е специализирал предучилищна и начална педагогика. Снимките от церемонията по връчването на дипломите за приключено висше обучение в Пловдивския университет Паисий Хилендарски бяха оповестени от самия Александър в формалния му профил в Инстаграм. На част от фрагментите бъдещият детски учител театралничи, а усещане прави десетките красиви дами, които са го наобиколили, писа Телеграф.

Любопитна детайлност е, че измежду хубавиците не е щерката на Орхан Мурад – Сузанита. Самата тя също по никакъв метод не даде знак – било то посредством фотография, видео или таг, че е била част от този значим за Сашо миг. Дори е изтрила всичките си фотоси с него и нищо чудно връзката им към този момент да е в историята.

Младите дами и по-специално девойките на възраст 14-16 на смешка или не демонстрираха предпочитание точно наказаният за побой предходната година да им изнася уроци в учебно заведение.

Сашо бе наказан на първа инстанция на 4 месеца условно с 3 години изпитателен период поради сборичкване в някогашната дискотека Сикретс във Велинград. Други останаха шокирани от профила, който е специализирал Атанасов, имайки поради визията му – той е висок, с завършено мускулесто тяло, съвсем напълно изрисувано с татуировки. На врата му с мастило е изписано Убивай. В общи линии външният му тип надалеч не се свързва с активността на преподавател.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР