Гаджето на рапъра Павел за първи път проговори за любовта

...
Гаджето на рапъра Павел за първи път проговори за любовта
Коментари Харесай

Любимата на Павел разкри как го е свалила

Гаджето на рапъра Павел за първи път проговори за любовта им и даже издаде по какъв начин е свалила водещия на „ Гласът на България”. Кристина Нгуен от Червен бряг, която през вчерашния ден се сбогува с фантазията си за купата MasterChef на България, показа и страстите от шоуто пред екипа на "Преди обед " по bTV. Екзотичната хубавица, която искаше да потвърди, че моделите могат да готвят и са същински ценители на положителния усет, отпадна с "комунистическа порция " скумрия с доматен сос. Тя призна пред екипа, че се е поддала на напрежението и е блокирала. Но ще резервира спомените за хората, с които като че ли е била другар от години, срещата с експерти от ранга на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу, както и гордостта от достижението на престилката.



Кристина показа пред екипа на "Преди обед ", че татко й е главен мотор на любовта към храната. Той е професионален готвач, обича да посреща посетители и да ги гощава с всевъзможни изкушения - както на работа, по този начин и у дома. Красавицата описа, че даже след 17-часов трудов ден, той запретва ръкави и с наслада готви за близки и другари. Нейната MasterChef фантазия е била да завоюва огромната премия, с цел да може той да открие личен ресторант. Самата тя се занимава с ретуш на фотографии, наследила е домошарството от татко си и е спечелила сърцето на приятеля си - рапърът Павел с мусака. А усетът на нейното детство е бил класическият варен ориз, който е похапвала в композиция с месо и разнообразни салати. Признава, че е израснала под строгия надзор на родителя си, който зорко е съблюдавал вечерния час. Затова и първото й посещаване на дискотека е било чак на 18-годишна възраст. Смята, че шерването на трапезата сплотява фамилията и мечтае да бъде майка, която събира многолюдна рода на масата.

Кристина показа, че кариерата й на модел е тръгнала от Велико Търново, където инцидентно взе участие в рекламна фотосесия. След това се мести в столицата, с цел да споделя времето си с хитовия артист и водещ на "Гласът на България " - Павел. Не счита гените от изтока за преимущество, тъй като е израснала в дребен град, където за всеки друг е било мъчно. Източната й хубост стартира да е потребна на по-късен стадий, когато стартира да снима като модел. Горда е, че музикантът самичък е изискал да си купят печка. Искрено се възхищава на неговата просветеност и отдаденост към основаването на изкуство. Двамата разпускат с видео игри, шах и вкусна храна.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР