Гаджето на провокативната Сузанита – Александър Атанасов, ще гради кариера

...
Гаджето на провокативната Сузанита – Александър Атанасов, ще гради кариера
Коментари Харесай

Гаджето на Сузанита става детски учител

Гаджето на провокативната Сузанита – Александър Атанасов, ще гради кариера като детски и начален преподавател.

Атанасов се похвали с тапия за висше обучение от Пловдивския университет, където е специализирал предучилищна и начална педагогика. Снимките от церемонията по връчването на дипломите за приключено висше обучение в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “ бяха оповестени от самия Александър в формалния му профил в Инстаграм. На част от фрагментите бъдещият детски учител театралничи, а усещане прави десетките красиви студентки, които са го наобиколили, написа в. „ Телеграф “.

Любопитна детайлност е, че измежду хубавиците не е възлюбената му – Сузанита. Самата тя също по никакъв метод не даде знак в профила си в обществената мрежа, че е била част от този значим за Сашо миг. Тя в действителност е изтрила всички фотоси с него и мнозина подозират, че връзката им е завършила.

Младите дами и по-специално девойките на възраст 14-16 на смешка или не демонстрираха предпочитание точно наказаният за побой предходната година да им изнася уроци в учебно заведение.

Сашо бе наказан на първа инстанция на 4 месеца условно с 3 години изпитателен период поради сборичкване в някогашната дискотека „ Сикретс “ във Велинград. Други останаха шокирани от профила, който е специализирал Атанасов, имайки поради визията му – той е висок, с завършено мускулесто тяло, съвсем напълно изрисувано с татуировки. На врата му с мастило е изписано „ Убивай “. Външният му тип надалеч не се свързва с активността на преподавател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР