Гаджето на плеймейтката Джулиана Гани - Илиян, по-известен с прякора

...
Гаджето на плеймейтката Джулиана Гани - Илиян, по-известен с прякора
Коментари Харесай

Светска клюка: Гаджето на Джулиана Гани - Джулиан Ган с гъбички!

Гаджето на плеймейтката Джулиана Гани - Илиян, по-известен с прякора си Джулиан Ган, има гъбички. Това е най-актуалната и гнуслива световна клевета, научи HotArena.

Гъбичките на Илиян се намират на краката му. Негови другари внимателно се пробвали да му обяснят, че неприятната персонална хигиена е нещо, което по принцип никак не е гот, само че господин Ган не зацепвал.

Джулиан, ето в този момент към този момент знаеш какво тормози хората към теб!


Вчера носителят на гъбички имаше рожден ден. По принцип двойката се пука да качва фотоси от всяка своя стъпка и деяние, само че този път фрагменти от празника липсват. Ган е вменил на приятелката си Джулиана, че  е толкоз известна, че може да обикаля заведенията и двамата да ядат на облага, а по-късно да популяризират мястото. Само че към този момент никой не им има вяра и не се хваща на въдицата им какъв брой велики инфлуенсъри са. Та по тази причина най-вероятно двамата са се почерпили с фитнес палачинки в домашна конюнктура.

Мъжкият Джулиан е покъртителен и в напъните си да бъде занимателен и автентичен. Нещо, което изрично не му се удава. Такъв е и опитът  му да си „ отреже “ главата благодарение на фотошоп. Задача с която дете от детската градина би се справило по-добре. Но едно е да вдигаш тежести – друго да си „ режеш “ главата.

Джулиан Ган е захласнат от мъчителна фикс идея да бъде прочут.

Близки на Мис Силикон Джулиана Гани са обезпокоени за връзката й с фитнес инструктора защото, съгласно тях, той въобще не влияел добре както на хубавицата, по този начин и на кариерата й. Той ръководи Facebook профила й, както и Инстаграм-а й. Отговаря на известията, които са изпратени към Джулка, а телефонът й също стоял при него. Мускулягата даже беседва с рекламодатели, които желаят да работят с Гани. Поради тази причина много клиенти, които са употребили моделските и инфлуенсърските услуги на Джулка, са се отдръпнали и не желаят да работят повече с нея. Заради Илиян и обстоятелството, че си вре носа във всичките й задължения.

Припомняме, че при задачата с телефонните позвънявания във ВИП Брадър той е прегрял линията, макар че един път към този момент се беше свързал с обичаната си. Причината е била – да прозвучи гласа му още един път в ефир, за повече известност и реклама. Джулиан е покъртителен и в напъните си да бъде занимателен и автентичен. Нещо, което изрично не му се удава. Такъв е и опита му да си „ отреже “ главата благодарение на фотошоп. Задача с която дете от детската градина би се справило по-добре.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР