Гаджето на миската Джулиана Гани – Илиян Найденов, който нашумя

...
Гаджето на миската Джулиана Гани – Илиян Найденов, който нашумя
Коментари Харесай

Нова измама в Биг Брадър! Натопиха гаджето на Джулиана

Гаджето на миската Джулиана Гани – Илиян Найденов, който нашумя с хранителния си режим„ Детокс 2.0 – килърът на мазнини “, се трансформира в ябълката на раздора в снощния епизод на Биг Брадър. Той бе упрекнат, че е „ изял “ времето за телефонни диалози на съквартирантите, които разполагаха с 18 минути, с цел да се чуят с околните си хора отвън къщата.

След като един път приказва с Джулиана, Илиян се включи повторно и по този начин четирима от участниците в шоуто нямаха опция да приказват. Според Биг Брадър, Илиян и Джулката са говорили общо 7.30 минути. Ето какво обаче сподели Найденов: „ Това е безспорна операция. Първия път, когато набрах Джулиана, говорихме единствено 56 сек. През цялото време човек от екипа ми звънеше, което пречеше на диалога и в последна счете прекъсна. Аз нямах визия, че в играта има ограничаване за време. Никой не ми е споделил. Когато се чухме и аз трябваше да избера посочения номер, от шоуто ми обявиха, че имам 5-6 мин. Вероятно това е била задачата, с цел да има конспирация. Не съм „ пробил “ никаква отбрана, както разгласи Брадъра. Просто пробвах да приказвам повторно и никой не ми е забранил – те ме свързаха с нея.

Не сме говорили 7,30 минути, както настояват от предаването, а 3, което се вижда и от скрийншота, който ви адресирам. Друго няма какво да прибавя. Ако знаех, че разполагам с лимитирано време, нямаше да изям това на съквартирантите “, отсича Илиян Найденов. Веднага след излъчването на епизода в обществените мрежи, почитатели на Джулиана и Илиян показаха своята поддръжка и пожелания Гани да е огромният победител в шоуто.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР