Гаджето на Кубрат Пулев хвърли тежки обвинения към бившия си

...
Гаджето на Кубрат Пулев хвърли тежки обвинения към бившия си
Коментари Харесай

Пайнера отвърна на удара: Андреа е с болно въображение + още...

Гаджето на Кубрат Пулев хвърли тежки обвинявания към някогашния си продуцент. Андреа съобщи, че хората в поп-фолка живеят в непрекъснат боязън, а шефовете на заведенията и изпълнителите са изнудвани. Като главен провинен за обстановката тя уточни шефа на " Пайнер ".

Според Андреа, която се раздели с музикалната компания преди три години, Димитров завишавал съществено цените за присъединяване на негови реализатори, като паралелно с това принуждавал шефовете на заведения да работят единствено с него.

" Всички наши реализатори, с които сме се разделяли по някаква причина, е схващат нещо доста обикновено - че плюеюки по компанията, в действителност дискредитират себе си. Поднасят упреци там, където до през вчерашния ден са яли. Така наскърбяват най-много себе си ", разяснява Пайнера пред седмичник.
" Андреа - за мен това едно болно въображение. Нейните обвинявания и упреци са толкоз неоснователни, а и нямат никаква логичност. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвред, което е повече от небепо. Не съм чак до такава степен Господ Бог, че да мога да направя това, даже и да искам. Да не приказваме въобще, че не съм се интересувал от нейното развиване. През всичките години, в които сме работили, съм следвал правилото да виждам в личното си канче, а не кой какво прави и приказва в профил ", споделя за някогашната си певица Димитров.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР