Гаджето на Кубрат Пулев хвърли тежки обвинения към бившия си

Гаджето на Кубрат Пулев хвърли тежки обвинения към бившия си ...

Пайнера отвърна на удара: Андреа е с болно въображение + още....Гаджето на Кубрат Пулев хвърли тежки обвинения към бившия си продуцент. Андреа заяви, че хората в поп-фолка живеят в постоянен страх, а управителите на заведенията и изпълнителите са изнудвани. Като основен виновник за ситуацията тя посочи шефа на "Пайнер".

Според Андреа, която се раздели с музикалната компания преди три години, Димитров завишавал сериозно цените за участие на негови изпълнители, като успоредно с това принуждавал управителите на заведения да работят само с него.

"Всички наши изпълнители, с които сме се разделяли по някаква причина, е разбират нещо много елементарно - че плюеюки по фирмата, всъщност дискредитират себе си. Поднасят упреци там, където до вчера са яли. Така обиждат най-вече себе си", коментира Пайнера пред седмичник.
"Андреа - за мен това едно болно въображение. Нейните обвинения и упреци са толкова неоснователни, а и нямат никаква логика. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвсякъде, което е повече от небепо. Не съм чак дотам Господ Бог, че да мога да направя това, дори и да желая. Да не говорим изобщо, че не съм се интересувал от нейното развитие. През всичките години, в които сме работили, съм следвал принципа да гледам в собственото си канче, а не кой какво прави и приказва отстрани", казва за бившата си певица Димитров.

Източник: blife.bg