Гадателката, която предрече убийството на президента Кенеди, твърди, че краят

...
Гадателката, която предрече убийството на президента Кенеди, твърди, че краят
Коментари Харесай

Краят на света ще настъпи тази година

Гадателката, която предсказа убийството на президента Кенеди, твърди, че краят на света ще настъпи до края на тази година, написа в. "Мирър ".

Джийн Диксън от щата Южна Каролина е един от най-известните екстрасенси на Съединени американски щати. За нея се приказва, че е била съветничка на трима американски президенти. Тя е авторка на седем бестселъра, в това число и автобиография, изпълнена с нейни предсказания.

Седем години преди разстрела на Джон Кенеди в Далас, Джийн пророкува в списание "Парейд " от 13 май 1956 година, че той ще бъде погубен. Тя написа: "Президентските избори през 1960 година ще бъдат извоювани от демократ, който ще бъде погубен преди приключването на мандата му ", напомня Българска телеграфна агенция.

32% от българите чакат 2020 година да е по-добра от 2019 година

Диксън е била извикана от президента Рузвелт в Белия дом. В Овалния кабинет му предрекла, че Втората международна война ще завърши преди средата на 1945-а. Рузвелт умира през април същата година и не съумява да се убеди в правотата на предсказанията ѝ. След това от нейните препоръки се употребяват президентите Никсън и Рейгън. Тя предсказва терористичната офанзива в Мюнхен против израелските спортисти през 1972 година и разлива на танкера "Ексон Валдес " през 1989-а.

Изданието отбелязва, че някои от пророческите видения на Диксън не са се сбъднали - че Третата международна война ще избухне през 1958 година, че ще бъде намерено лекарство против рака през 1967 година, и че ще настъпи втори Холокост през 1980 година. Не се сбъдна и пророчеството й, че руснаците първи ще изпратят човек на Луната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР