Гадателката Джемима Пакингтън, която е известна с това, че правилно

...
Гадателката Джемима Пакингтън, която е известна с това, че правилно
Коментари Харесай

Гадателка: Страшни земетресения ни чакат през 2018-а



Гадателката Джемима Пакингтън, която е известна с това, че вярно позна Брекзита посредством гледане на аспержи, направи своите предсказания за 2018 година. Това написа в. " Дейли мирър ".

Шестдесет и една годишната жена е единствената в света, разгадаваща бъдещето посредством този необикновен прийом. Тя подмята аспержите във въздуха и въз основа на това по какъв начин се подреждат върховете им, когато паднат на земята, прави своите предвиждания. Според Джемима през тази година Съединени американски щати ще докарат света до ръба на сериозен спор.

Планетата ще бъде наранена от много страшни трусове и вулканични изригвания, само че най-поразяващите вести ще би трябвало да се чакат от английското кралско семейство. По думите на гадателката идващите 12 месеца ще бъдат белязани от рекорден брой раждания.

Премиерът на Англия Тереза Мей ще бъде заместена на поста още преди края на 2018-а. В Уестминстър ще се развихри още един гръмък политически скандал, прецизира novini.london. На тазгодишните Оскар-и Джемима планува огромен триумф на английските филми и златна статуетка за английски артист. Мрачни са предсказанията ѝ в спорта, където нейните сънародници няма да завоюват нищо значимо през годината.

тагове прелом земетресение врачка конфликт
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР