Гадаенето на боб или т.н. хвърляне на боб е древна

...
Гадаенето на боб или т.н. хвърляне на боб е древна
Коментари Харесай

Как се хвърля боб?

Гадаенето на фасул или тъй наречените мятане на фасул е антична техника за ясновидство, която някои споделят, че идва от Турция, други от Египет.

За разлика от доста други типове гадания, този способ в действителност не е толкоз сложен. На всекиго от време на време му се прищява да надникне в бъдещето си и да разбере какво го чака там. Много хора се обръщат към разнообразни ясновидци и гадатели, с цел да могат да се допрян до тази материя, да научат за бъдещето си и да се приготвят по този метод за него.

Ние ви предлагаме някои съществени тънкости за това по какъв начин сами да гледате на фасул единствено благодарение на белите зрънца.

У нас най-често се употребява методът с 41 бобчета, само че съществува и подобен с 72 бобени зърна, който е по-разпространен в Мексико.

Зареждането на бобчетата с сила може да стане по два метода. За първия се употребява Луната - по Пълнолуние бобът се поставя в купа и се държи две вечери на открито. Пригответе специфична торбичка, в която да държите към този момент заредените зърна.

Вторият метод за зареждане е посредством силата на индивида, за който ще се гадае. За задачата той просто би трябвало да смени едно от тези 41 бобчета с друго. След това може да започнете с гадаенето. Трябва също по този начин да изберете две бобчета, които да различавате от всички останали. Те ще бъдат в ролята на вашите отговори за " да " и " не " при задаването на въпросите.

Вземете всички зърна и ги раздрусайте добре в двете си шепи - това е и моментът, в който би трябвало да зададете вашия въпрос, който ви вълнува. Той би трябвало да бъде добре дефиниран, с цел да може да получите еднопосочен отговор.

Хвърлете всички бобчета от шепите ви пред вас. Тяхната пордредба ще даде отговор на вашия въпрос - в случай че пред бобчето, което нарекохте за " не " няма други, то отговорът на вашия въпрос е негативен. Ако бобчето за отговор " да " не е обградено от други, значи питането ви има позитивен отговор тогава.

Този елементарен метод за гледане на фасул или мятане на фасул в домашни условия ще ви даде отговори на доста въпроси, които си задавате за вашето бъдеще и по някакъв метод ви безпокоят.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР