Гадаенето е метод, който народите използват още от Древността, за

...
Гадаенето е метод, който народите използват още от Древността, за
Коментари Харесай

Лесна гледанка за любов

Гадаенето е способ, който народите употребяват още от Древността, с цел да схванат какво им е приготвила ориста. То може да се реализира посредством разнообразни способи и принадлежности, които да спомогнат за пояснение на тъкмо избрана житейска област.

Най-често гадаенето служи за разчитане на ориста в любовен проект, по тази причина и през днешния ден съществуват разнообразни способи за разгадаване на бъдещите събития в съкровен проект. Ето кои обаче са най-лесните способи за любовно гадаене:

Гадаене с цвете

Това е един от най-прочутите способи за любовно гадаене, който в действителност се оказва и най-лесният подобен. Всичко, от което се нуждаете, е едно цвете. Това, което можете да отгатнете, е дали съответен човек има усеща към вас. За задачата стартирате да късате листо по листо, повтаряйки, че ви обича и не ви обича. Това, което се пада да кажете при откъсването на последното листо, е и отговорът на вашия въпрос. Ако при премахването на последното листо се падне да кажете, че ви обича, то най-вероятно това е истината.

Любовно гадаене с лист

Гадаенето за обич с лист съставлява различен елементарен метод за предсказание на бъдещето, който още веднъж можете да извършите изцяло независимо. За задачата ви би трябвало лист хартия и химикал. На листа начертавате сърце и по-късно вземате химикалката с ръката, с която нормално не пишете. С нея нарисувайте квадратчета вътре в сърцето. След това едновременно зачерквайте по четири квадратчета, до момента в който останат не повече от 6. Полученият брой незачеркнати кафези ще ви даде нужното обръщение:

 Гадаене за обич

При една незачеркната клетка – обектът на вашите усеща не изпитва доста мощни усеща към вас, само че не е и безразличен;

При две кафези – вашият любим е единствено другарски надъхан към вас;

При три кафези – вашият обичан изпитва обич към вас и копнее да се сближите;

При четири кафези – обичаният ви човек страда от голяма ревност;

При пет кафези – вашият обичан човек желае да ви опознае повече и се интересува от вас;

При шест кафези – обектът на вашата обич не дава отговор на вашите усеща и нямате късмет за бъдеще дружно.

Вижте и други гледанки за обич, измежду които любовно гадаене с часовник, гадаене с роза и гадаене с ябълка.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР