Габрово Жителите на селата към кметство Кметовци поканиха народният представител

...
Габрово Жителите на селата към кметство Кметовци поканиха народният представител
Коментари Харесай

Народният представител от ГЕРБ Николай Сираков се срещна с жителите на Кметовци и с музейни работници в Трявна

Габрово Жителите на селата към кметство Кметовци поканиха националният представител от ГЕРБ Николай Сираков на среща във връзка осъществения ремонт на прелеза в региона, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ". Те благодариха за поетия по време на предизборната акция и изпълнен ангажимент. Николай Сираков посочи, че заслугата е на целия екип и на някогашния депутат Цветомир Михов, които са работили за решение на казуса.
Пред Сираков жителите на селата в Кметство Кметовци сложиха и други проблеми – с уличната мрежа, с почистването на пътищата от шубраци и клони, с водата през летните месеци, както и потребността от средства за възобновяване на храма в Кметовци, който е монумент на културата от локално значение.
По време на срещите си в габровска област националният представител Николай Сираков беше осведомен и с някои проблеми и претенции на управленията на музеите по повод стандартите за финансиране, спомагателни средства за поддръжка на откритите площи в музеите и спомагателни щатни бройки за музеите, които включват няколко независими обекта. Народният представител Николай Сираков се ангажира да сложи въпросите за разискване и търсене на разновидности за решаването им.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР