Габриела Радославова, или просто Мис Джуки. Несъразмерните устни са първото

...
Габриела Радославова, или просто Мис Джуки. Несъразмерните устни са първото
Коментари Харесай

ТОП 7 на най-мразените миски

Габриела Радославова, или просто Мис Джуки. Несъразмерните устни са първото нещо, което се вижда в нея. Тя самичък признава,ч е е увеличавала два пъти устата си, като е удовлетворена от метода, по който наподобява.

Гентиана Халити – Мис сексуален модел 2012, не крие интервенциите в устните и гърдите си. За тях тя е броила близо 15 бона. Не можем да твърдим какъв брой сполучливо се е трансформирала в хубавица.

Въпреки че не може да се похвали с най-нежните чери, победителката от „ Мис Силикон “ 2009г., Катрин Вачева е една от най-търсените моделки. Тя е споделяла, че би спечелила „ Мис България “, стига да си е вдигала краката по-често.

Мис България 2009 Антония Петрова си завоюва с изключение на купата и прякора Мис Крокодил. Именно перничанката даде мотив за размисъл дали у нас състезанията за хубост не са платени и нагласени.

Със сигурност Теди Велинова е намерила настойник в лицето на брачна половинка си, пластичния хирург доктор Енчев. Велинова съумя да пребори конкуренцията в състезанието за най-красиви топ модели през 2003г., само че мнозина са на напълно друго мнение.

Екзотичната Джулиана Гани също не може да се похвали с обичта на публиката. Въпреки че печели редица състезания, в това число и „ Мис Силикон “ 2013, обществото изрично отхвърля този тип хубост.

Най-скандална сигурно е Анита Мейзер. Мургавата варненака бе нападната от цяла България, откакто бе оповестена за "Мисис България “ 2014. Мейзер бе нападната и поради извънредно несъразмерното си лице.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР