Габриела Петрова не успя да се класира за финала на

...
Габриела Петрова не успя да се класира за финала на
Коментари Харесай

Габриела Петрова: Не се справих днес

Габриела Петрова не съумя да се класира за финала на троен скок на международното състезание. 26-годишната българка реализира 13.98 в квалификациите на 3 октомври, а минути по-късно проучва подрбно надпреварата:

“Ядосана съм на себе си, не се оправих през днешния ден. Никой не ми е отговорен, нито време, нито писта. Като условия всичко е съвършено. Аз не съумях да преборя себе си през днешния ден. Технически не се получаваше скокът. Разбегът ми се получаваше и стъпването на дъската беше добре, само че в първа и втора фаза на скока нямаше никакъв общ брой, което няма по какъв начин да докара до прекрасен резултат. Нямаше подскачане, а единствено едно ходене напред.

Напълно здрава съм, а балканския шампионат в Правец (2-3 септември) пропуснах, заради едно растежение на аддуктора, което получих на подготвителен лагер на Белмекен. Лечението продължи 15-20 дни, малко наруши подготвителния темп, само че щом съм тук няма какво да се оправдам.

Предстои ми и интервенция. Имам два шипа на огромния пръст на ходилото, които би трябвало да се изпилят, тъй като ме тормозят от доста време. Искам следващата година всичко да ми е наред, с цел да пъдя огромните неща. Докторите споделят, че за месец – месец и половина ще се оправя. Това в действителност ще ми бъде и почивката преди новия сезон “, сподели Петрова.
atletikabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР